INGENI GRÀFIC

Ens agrada mirar més enllà, el nostre nom (d’origen dialectal) n’és una mostra. Suma d’enginy i gràfica, és tota una declaració d’intencions. Ens apassiona el disseny gràfic, el món del 3D i la imatge de síntesi. Ingeni Gràfic és un estudi de disseny multidisciplinar on s’uneixen aquestes disciplines. El nostre objectiu és posicionar la marca dels nostres clients sempre un pas endavant dels seus competidors i per aconseguir-ho, comptem amb molta energia, matèria grisa, tecnologia i creativitat. Aquí teniu una petita mostra de la nostra passió, el nostre motor.

Troba’ns a Facebook

Lligams – Agustí Penadès
Lligams – Agustí Penadès
Lligams – Agustí Penadès
Lligams – Agustí Penadès
Lligams – Agustí Penadès

Lligams – Agustí Penadès

Lligams – La trajectòria d’Agustí Penadès és un llibre dissenyat i maquetat per explicar tota la trajectòria de l’artista plàstic, d’origen Valencià i actualment residint a Sant Fruitós de Bages, Agustí Penadés. El llibre està dividit en diferents apartats on es tracta la pintura i l’escultura, inclou unes extenses fitxes tècniques de cada obra així com el CV de l’artista.

Un total de 136 pàgines on la fotografia de l’obra (a càrrec del fotògraf Jordi Leal) pren gran part del protagonisme de la publicació. Un disseny net que deixa admirar la grandesa i espectacularitat de l’obra d’Agustí Penadès.

T'agrada aquest projecte? Perquè no el comparteixes?